Triumph Bonneville T120 zadel

Zadel op maat gemaakt voor een Triumph Bonneville. Deze was een behoorlijke klus. Het maken van de de mal en het plaatje op de achterkant heb ik laten doen. De rest, zadelplaat maken, schuim vormen, patronen maken, stikken en installeren van de bekleding, heb ik allemaal zelf gedaan. Hoop werk dus, maar een leuke klus.

Harley-Davidson Sportster zadel

Corbin bodem ontvangen voor een Sportster. Deze opnieuw opgebouwd met schuim en daarna nieuwe bekleding gemaakt van volnerf leer en bruine draad. Zijkanten dubbel doorgestikt en een enkele ruit.

BMW K100 zadel

BMW K100 zadeltje. Voor een custom K100 de carbon zadelplaat ontvangen en het verder afgewerkt. Schuim gevormd en daarna bekleding gemaakt van zwart leer, donkerbruin Alcantara en doorgestikt met een witte hexagon. Ziet er weer strak uit…

Honda VTX1300 S zadel en handvatten

Het zadel van deze Honda VTX 1300 s aangepakt. Schuim wat aangepast voor een diepere zit met gelijk wat meer rugsteun. Daarna nieuwe leren bekleding en handvatten passend bij de tassen en parelmoer tank en spatborden.

Custom Scrambler zadel

Scrambler zadel klaar, zadelpan aangeleverd door de klant en het schuim en de bekleding heb ik gedaan. Volnerf semi-aniline leer in het bruin gestikt met een nette tuck n roll. Weer een kwaliteitszadel klaar voor een custom motor.

Harley-Davidson Sportster zadel

Sportster zadel aangepakt. Wat schuim uit het midden weg gehaald zodat ie wat lager is en daarna een nieuwe hoes gemaakt. Deze keer van bruin leer en alles dubbel gestikt in lichtbruin.

Yamaha XSR900 zadel

XSR900 zadel opnieuw bekleedt. Deze in bruin leer en bruin Alcantara. Platte naden uitgedund met de schalmmachine zodat alles netjes op elkaar aansluit.

Honda NX650 Dominator zadel

Leuk zadel gedaan voor een NX650. De klant heeft zelf de zadelpan gemaakt voor het aangepaste frame en ik heb het leer en schuim gedaan. Donkerbruin leer met een iets lichter stiksel om die er wat meer uit te laten komen.

Honda Dominater Scrambler zadel

Een zadel gemaakt voor deze coole Honda Scrambler. De zadelpan is gemaakt door de klant en ik heb het schuim en het leer gedaan. Schuim wat op laten lopen tegen de tank, de bekleding gemaakt van leer en suede en de stiksels over de zijkanten door laten lopen. Wel toffe kleurencombi met het groen en […]

Harley Shovelhead zadel

Eén van de laatste zadels die ik in 2022 gemaakt heb. Het leer heb ik bewaard van een vorige klus en komt nu goed van pas. De tuck n roll op de ouderwetse manier gedaan en past goed bij het zadel en de motor.