Suzuki DR650 Scrambler zadel

Dit was een leuk zadel om te mogen doen, deze is voor een DR650 Scrambler en de combinatie van bruin leer en Alcantara met de lichtere stiksels werkt erg goed vind ik.

BMW ‘Airhead’ bobber zadel

Nieuw ‘Airhead’ zadel gemaakt voor een BMW R100 bobber project. Bruin leer met ruitmotief en geïntegreerd achter/remlicht . Zien er niet alleen goed uit, ze zitten ook goed..

Zundapp zadel

leuk projectje gedaan, zadel en toolroll. Van het zadel de bekleding gedaan en de toolroll helemaal gemaakt, dus ook de riemen, riempjes gesneden, gestikt en de boel in elkaar gestikt. Als extraatje een paar logootjes laten laseren en die er ook op gestikt.

Harley-Davidson roadking zadel

Mooi zadel voor een Road King gedaan. Van deze een klein beetje van het originele schuim gehaald om een net een beetje minder lomp te maken. Daarna nieuwe bekleding van zwart volnerf leer en bruin Alcantara. Alles dubbel doorgestikt in bruin en om het af te maken nog een klein HD logootje op de achterkant.

BMW K100 Sidewinder zadel

Schuim en bekleding gedaan voor een omgebouwde BMW K100 met Sidewinder kit. Zadelplaat is door de klant gemaakt en de rest door mij, 5cm schuim en bekleding van leer en Alcantara, alles in bruin gestikt.

Triumph Bonneville T120 zadel

Zadel op maat gemaakt voor een Triumph Bonneville. Deze was een behoorlijke klus. Het maken van de de mal en het plaatje op de achterkant heb ik laten doen. De rest, zadelplaat maken, schuim vormen, patronen maken, stikken en installeren van de bekleding, heb ik allemaal zelf gedaan. Hoop werk dus, maar een leuke klus.

Harley-Davidson Sportster zadel

Corbin bodem ontvangen voor een Sportster. Deze opnieuw opgebouwd met schuim en daarna nieuwe bekleding gemaakt van volnerf leer en bruine draad. Zijkanten dubbel doorgestikt en een enkele ruit.

BMW K100 zadel

BMW K100 zadeltje. Voor een custom K100 de carbon zadelplaat ontvangen en het verder afgewerkt. Schuim gevormd en daarna bekleding gemaakt van zwart leer, donkerbruin Alcantara en doorgestikt met een witte hexagon. Ziet er weer strak uit…

Honda VTX1300 S zadel en handvatten

Het zadel van deze Honda VTX 1300 s aangepakt. Schuim wat aangepast voor een diepere zit met gelijk wat meer rugsteun. Daarna nieuwe leren bekleding en handvatten passend bij de tassen en parelmoer tank en spatborden.

Custom Scrambler zadel

Scrambler zadel klaar, zadelpan aangeleverd door de klant en het schuim en de bekleding heb ik gedaan. Volnerf semi-aniline leer in het bruin gestikt met een nette tuck n roll. Weer een kwaliteitszadel klaar voor een custom motor.