Harley-Davidson Road King zadel

Mooi setje voor een H-D Road King, van deze heb ik het schuim aangepast en verstevigd voor meer comfort. Alle bekleding ook gedaan van Alcantara en volnerf leer, doorgestikt met een extra dikke draad.

BMW R100 bobber zadel

Nieuw zadel voor deze BMW R100. De zadelplaat is mijn eigen ontwerp en zijn speciaal gemaakt voor deze R100 bobbers. Voor dit project hebben we gekozen voor glad en geschuurd leer met een witte honingraat gestikt.

Harley-Davidson Sportster zadel

Dit was een standaard Harley Sportster zadel maar de klant vond het wel erg simpel. Dus heb ik er iets moois van mogen maken, de vorm heb ik aan de achterkant een beetje afgerond en verder nieuwe bekleding. Alles in volnerf leer, riempje en stiksels op zitvlak in zwart en langs de naden in lichtgrijs. […]

Honda CB Cafe Racer zadel

Zadeltje gedaan voor een CB cafe racer project. Deze is gedaan in glad en geperforeerd leer. Achter de ringen heb ik het afgewerkt met een geschuurd leer om het nog wat extra’s te geven.

BMW Airhead Bobber zadel

Weer een mooi strak zadeltje af mogen leveren voor een BMW R100 bobber project. Altijd leuk om deze te maken.

Biltwell Mongoose zadel

Biltwell Harley zadeltje aangepakt. Van deze heb ik het schuim een klein beetje verandert bij de rug. Iets steiler en een beetje naar achter. Daarna een nieuw ontwerp voor de bekleding. Alles in zwart leer en zwart gestikt.

Honda Rebel zadels

Nieuw setje voor de nieuwe Honda Rebel mogen doen, de originele bekleding is niet echt wat, maar zo is het wel wat. Voor de looks van de motor is het gelijk een heel ander gezicht. Alles in leer met wat extra naden voor een mooi geheel.

Harley-Davidson Ironhead chopper zadel

Cool zadeltje gedaan voor een Ironhead chopper voor een paar jonge gasten uit België die samen aan het bouwen zijn. Eindelijk de kans om een keer een ‘psychedelisch’ patroon erin te stikken. Zadelpan gemaakt door de bouwers en schuim, ontwerp en bekleding door mij gedaan. Was een leuk projectje

Harley-Davidson Dyna zadel

Beste wensen voor 2024! Dit is een zadel dat nog net voor de feestdagen klaar was. Origineel Harley-Davidson Dyna zadel en aangepast schuim met nu meer ruimte om te zitten en meer steun in de rug. Uitgevoerd in kunstleer en ant-slip zitting en als ‘personal touch’, de gouden X achterop.

Triumph Bonneville zadel

Mooi zadeltje gedaan voor een custom Bonneville. Glasvezel zadelpan heb ik van de klant ontvangen en zelf het schuim gedaan en daarna de bekleding van glad en geschuurd leer, nog een riempje erbij om het geheel af te maken.