Harley-Davidson Road King zadel

Mooi setje voor een H-D Road King, van deze heb ik het schuim aangepast en verstevigd voor meer comfort. Alle bekleding ook gedaan van Alcantara en volnerf leer, doorgestikt met een extra dikke draad.

Biltwell Mongoose zadel

Biltwell Harley zadeltje aangepakt. Van deze heb ik het schuim een klein beetje verandert bij de rug. Iets steiler en een beetje naar achter. Daarna een nieuw ontwerp voor de bekleding. Alles in zwart leer en zwart gestikt.

Harley-Davidson Dyna zadel

Beste wensen voor 2024! Dit is een zadel dat nog net voor de feestdagen klaar was. Origineel Harley-Davidson Dyna zadel en aangepast schuim met nu meer ruimte om te zitten en meer steun in de rug. Uitgevoerd in kunstleer en ant-slip zitting en als ‘personal touch’, de gouden X achterop.

Harley-Davidson Dyna zadel

Harley-Davidson Dyna zadel opnieuw gedaan. Bij deze heb ik het zitgedeelte zoveel mogelijk naar achter geplaatst maar wel zo dat het nog comfortabel is en het zadel in verhouding blijft. Daarna nieuwe bekleding gemaakt van volnerf leer in zwart en zwarte stiksels.

Harley-Davidson Touring zadel

This one was a challenge, but I like challenges. Original ‘low’ H-D Touring seat complete overhaul. Lots of foam removed to get that low profile, closed the backrest gap in the seat base. Trimmed the edges to make the seat narrower and a new leather cover. Like I said, a challenge and a lot of […]

Harley-Davidson roadking zadel

Mooi zadel voor een Road King gedaan. Van deze een klein beetje van het originele schuim gehaald om een net een beetje minder lomp te maken. Daarna nieuwe bekleding van zwart volnerf leer en bruin Alcantara. Alles dubbel doorgestikt in bruin en om het af te maken nog een klein HD logootje op de achterkant.

Harley-Davidson Road King zadel

Dit is nog eens een zadel, wel een ‘love it or hate it’ maar ik vind m vet. Deze heb ik laatst gemaakt voor een custom Road King. Gedaan in geperforeerd leer en carbon-look vinyl, alles dubbel gestikt in een dikke draad.

Harley-Davidson Performance Bagger zadel

Origineel HD Roadglide zadel omgebouwd naar een Performance Bagger zadel. Schuim aangepast naar de juiste vorm en daarna een nieuwe hoes gemaakt met het logo van Performance Europe. Bekleding is gedaan met anti-slip voor extra grip en Alcantara details aan de zijkant.

Harley-Davidson Road Glide zadel

Een mooi setje mogen doen voor een road king / road glide. Bijna al het schuim vervangen voor een stevigere zit en meer comfort. En natuurlijk nieuwe bekleding gemaakt, deze zijn met leer en Alcantara en dubbel doorgestikt met een dikke draad.

Harley Street Glide zadel

Solo zadeltje gedaan voor een Harley Street Glide van DeVe Baggers. Meestal doe ik duo zadels voor deze motoren maar deze is ook niet verkeerd. Alcantara met kunstleer en alles doorgestikt met een dikke draad in grijs en zwart.