BMW R100 bobber zadel

Nieuw zadel voor deze BMW R100. De zadelplaat is mijn eigen ontwerp en zijn speciaal gemaakt voor deze R100 bobbers. Voor dit project hebben we gekozen voor glad en geschuurd leer met een witte honingraat gestikt.

BMW Airhead Bobber zadel

Weer een mooi strak zadeltje af mogen leveren voor een BMW R100 bobber project. Altijd leuk om deze te maken.

BMW ‘Airhead’ bobber zadel

Nieuw ‘Airhead’ zadel gemaakt voor een BMW R100 bobber project. Bruin leer met ruitmotief en geïntegreerd achter/remlicht . Zien er niet alleen goed uit, ze zitten ook goed..

Honda Rebel zadels

Nieuw setje voor de nieuwe Honda Rebel mogen doen, de originele bekleding is niet echt wat, maar zo is het wel wat. Voor de looks van de motor is het gelijk een heel ander gezicht. Alles in leer met wat extra naden voor een mooi geheel.

Harley Street Bob zadel

Standaard ’22 Street Bob in een nieuw jasje voor Laseur Motoren. Deze gaat op een 197 HP Street Bob en het was echt nodig om meer steun en grip in het zadel te verwerken. Nu is de rug een stuk rechter en hoger, de zit wat dieper en de bekleding met een anti-slip vinyl en […]

Chopper zadel

Cool chopper zadeltje gemaakt voor RJC Choppers. Deze keer in wit volnerf leer, meer kleuren en bijpassende P-pads komen er ook aan.

BMW R ‘airhead’ bobber zadel

BMW R Bobber zadel. Deze is gedaan in 2 verschillende soorten lichtbruin leer. Alles dubbel doorgestikt met een lichtere kleur voor wat extra contrast.

Harley Street Bob zadel

Nieuwe bekleding van leer en aangepast schuim voor dit Street Bob zadel van Wild Bunch Industries. Zadelpan is aangepast door de bouwer om mooi aan te sluiten op tank, frame en spatbord. Alles bij elkaar nog wel wat werk maar zeker de moeite waard, ziet er uiteindelijk strak uit.

BMW ‘airhead’ zadel

Weer een mooi zadeltje voor een BMW R100 ‘airhead bobber’ voor Black Diamond Motorcycles. Gemaakt van dik volnerf leer in de gladde en geschuurde variant. Alles doorgestikt met dik zwart garen en ook de onderkant heeft extra aandacht gekregen.