Harley Street Bob zadel

Standaard ’22 Street Bob in een nieuw jasje voor Laseur Motoren. Deze gaat op een 197 HP Street Bob en het was echt nodig om meer steun en grip in het zadel te verwerken. Nu is de rug een stuk rechter en hoger, de zit wat dieper en de bekleding met een anti-slip vinyl en […]

Chopper zadel

Cool chopper zadeltje gemaakt voor RJC Choppers. Deze keer in wit volnerf leer, meer kleuren en bijpassende P-pads komen er ook aan.

BMW R ‘airhead’ bobber zadel

BMW R Bobber zadel. Deze is gedaan in 2 verschillende soorten lichtbruin leer. Alles dubbel doorgestikt met een lichtere kleur voor wat extra contrast.

Harley Street Bob zadel

Nieuwe bekleding van leer en aangepast schuim voor dit Street Bob zadel van Wild Bunch Industries. Zadelpan is aangepast door de bouwer om mooi aan te sluiten op tank, frame en spatbord. Alles bij elkaar nog wel wat werk maar zeker de moeite waard, ziet er uiteindelijk strak uit.

BMW ‘airhead’ zadel

Weer een mooi zadeltje voor een BMW R100 ‘airhead bobber’ voor Black Diamond Motorcycles. Gemaakt van dik volnerf leer in de gladde en geschuurde variant. Alles doorgestikt met dik zwart garen en ook de onderkant heeft extra aandacht gekregen.