Biltwell Mongoose zadel

Biltwell Harley zadeltje aangepakt. Van deze heb ik het schuim een klein beetje verandert bij de rug. Iets steiler en een beetje naar achter. Daarna een nieuw ontwerp voor de bekleding. Alles in zwart leer en zwart gestikt.

Harley-Davidson Ironhead chopper zadel

Cool zadeltje gedaan voor een Ironhead chopper voor een paar jonge gasten uit België die samen aan het bouwen zijn. Eindelijk de kans om een keer een ‘psychedelisch’ patroon erin te stikken. Zadelpan gemaakt door de bouwers en schuim, ontwerp en bekleding door mij gedaan. Was een leuk projectje

Harley-Davidson Sportster zadel

Dit is serieus een cool zadel, deze is voor een custom Sportster. Voor deze heb ik nieuwe bekleding gemaakt van glad en geschuurd volnerf leer. Alles zwart gestikt en het hexagon motief heb ik hier zelf gestikt en op maat ontworpen en gemaakt voor dit zadel. De klant kwam met het idee om het beugeltje […]

Harley-Davidson FX zadel

Dit zadel voor een Harley Davidson FX (’71 / ’84) aangepakt. De boel wat afgeslankt en daarna nieuwe bekleding gemaakt. Deze is van 100% volnerf leer en daarna met zwart doorgestikt.

Harley-Davidson Chopper zadel

Weer een chopper zadel mogen doen voor Unique Custom Cycles (Zweden). Daar bouwen ze serieuze hardcore choppers en voor mij is het een eer om daar zadels voor te mogen maken. Deze is gedaan in zwart volnerf leer en doorgestikt met dik garen.

Harley-Davidson softail zadel

Mexican style Softail voorzien van nieuwe zadelbekleding. Dit was een standaard LePera zadel maar is nu een custom Silver Machine zadel. Vooraan bij de tank wat schuim erbij om een lelijk gat op te vullen. Daarna bekleding op maat uitgevoerd in dik leer en een dikke draad. Alles dubbel gestikt.

Chopper zadel

Cool chopper zadeltje gemaakt voor RJC Choppers. Deze keer in wit volnerf leer, meer kleuren en bijpassende P-pads komen er ook aan.