Honda Magna zadel

Honda Magna werk in uitvoering. Voor deze motor heb ik het hele zadel zelf gemaakt. Bodemplaat van polyester en glasvezel, schuim op maat (2-persoons) en daarna de bekleding van leer, alles in zwart uitgevoerd.

Harley-Davidson Road King zadel

Dit is nog eens een zadel, wel een ‘love it or hate it’ maar ik vind m vet. Deze heb ik laatst gemaakt voor een custom Road King. Gedaan in geperforeerd leer en carbon-look vinyl, alles dubbel gestikt in een dikke draad.

Harley-davidson roadking zadel

Origineel Harley-Davidson Roadking zadel aangepakt. Dit was een groot lomp zadel voordat ik er mee aan de slag ging. Eerst het schuim aangepakt om er een wat meer moderne vorm aan te geven en daarna een nieuw ontwerp gemaakt. Deze heb ik uitgevoerd in kunstleer en Alcantara en het zadel kan er weer tegenaan.

Moto guzzi audace zadel

Ik krijg niet vaak een Moto Guzzi hier, zo af en toe een Griso maar dit setje voor een Audace was voor het eerst. Voor een luxe uitstraling hebben we gekozen voor glad en geperforeerd leer. Alles zwart gestikt en een mooie tuck n roll.

Harley-Davidson FX zadel

Dit zadel voor een Harley Davidson FX (’71 / ’84) aangepakt. De boel wat afgeslankt en daarna nieuwe bekleding gemaakt. Deze is van 100% volnerf leer en daarna met zwart doorgestikt.

Harley-Davidson Road Glide zadel

Een mooi setje mogen doen voor een road king / road glide. Bijna al het schuim vervangen voor een stevigere zit en meer comfort. En natuurlijk nieuwe bekleding gemaakt, deze zijn met leer en Alcantara en dubbel doorgestikt met een dikke draad.

Triumph T100 Daytona zadel

Exclusief zadel gemaakt voor een Triumph T100 Daytona. Schuim en leer hier op maat gemaakt en voor het achterpaneel heb ik een zwart/wit geblokt paneel gemaakt van leer. Een leuke uitdaging met een mooi eindresultaat voor deze klassieke motor.

Yamaha XSR900 zadel

XSR900 zadel opnieuw bekleedt. Deze in bruin leer en bruin Alcantara. Platte naden uitgedund met de schalmmachine zodat alles netjes op elkaar aansluit.

BMW R100 custom zadel

Een duozadeltje op maat voor een BMW R100. De zadelplaat is door de klant gemaakt en ik heb het schuim en leer ervoor gemaakt. Hele zadel in een glad en geschuurd volnerf leer mer een dubbel stiksel in zwart.

Harley Shovelhead zadel

Zadel gemaakt voor een Shovelhead. Guus Both stuurde me de zelf gemaakte zadelpan en schuim met een schetsje. Dit is het geworden en deze is best cool geworden al zeg ik het zelf.