Suzuki DR650 Scrambler zadel

Dit was een leuk zadel om te mogen doen, deze is voor een DR650 Scrambler en de combinatie van bruin leer en Alcantara met de lichtere stiksels werkt erg goed vind ik.

Zundapp zadel

leuk projectje gedaan, zadel en toolroll. Van het zadel de bekleding gedaan en de toolroll helemaal gemaakt, dus ook de riemen, riempjes gesneden, gestikt en de boel in elkaar gestikt. Als extraatje een paar logootjes laten laseren en die er ook op gestikt.

Triumph Bonneville zadel

Mooi zadeltje gedaan voor een custom Bonneville. Glasvezel zadelpan heb ik van de klant ontvangen en zelf het schuim gedaan en daarna de bekleding van glad en geschuurd leer, nog een riempje erbij om het geheel af te maken.

BMW K100 Sidewinder zadel

Schuim en bekleding gedaan voor een omgebouwde BMW K100 met Sidewinder kit. Zadelplaat is door de klant gemaakt en de rest door mij, 5cm schuim en bekleding van leer en Alcantara, alles in bruin gestikt.

BMW K100 zadel

Dit was een standaard plastic zadeltje met hard schuim en slechte pasvorm totdat ik er aan mocht werken. Schuim vervangen voor een hoogwaardig schuim voor meer comfort en op de motor passend gemaakt bij de tank. Bekleding gedaan van volnerf leer en een grijze hexagon gestikt. De klant wilde het zadel er wat korter uit […]

Triumph T100 Daytona zadel

Exclusief zadel gemaakt voor een Triumph T100 Daytona. Schuim en leer hier op maat gemaakt en voor het achterpaneel heb ik een zwart/wit geblokt paneel gemaakt van leer. Een leuke uitdaging met een mooi eindresultaat voor deze klassieke motor.

Custom Scrambler zadel

Scrambler zadel klaar, zadelpan aangeleverd door de klant en het schuim en de bekleding heb ik gedaan. Volnerf semi-aniline leer in het bruin gestikt met een nette tuck n roll. Weer een kwaliteitszadel klaar voor een custom motor.

BMW GS zadel

Nieuwe bekleding voor dit Corbin BMW GS zadel. Materialen afgestemd op de oude bekleding en dit is het eindresultaat. Zit er waar strak omheen en klaar voor nieuwe avonturen.

Honda NX650 Dominator zadel

Leuk zadel gedaan voor een NX650. De klant heeft zelf de zadelpan gemaakt voor het aangepaste frame en ik heb het leer en schuim gedaan. Donkerbruin leer met een iets lichter stiksel om die er wat meer uit te laten komen.

Honda Dominater Scrambler zadel

Een zadel gemaakt voor deze coole Honda Scrambler. De zadelpan is gemaakt door de klant en ik heb het schuim en het leer gedaan. Schuim wat op laten lopen tegen de tank, de bekleding gemaakt van leer en suede en de stiksels over de zijkanten door laten lopen. Wel toffe kleurencombi met het groen en […]