Harley-Davidson Street Bob zadel

Dit zadel heb ik mogen doen voor een HD Street Bob. Schuim is niet aangepast maar de bekleding wel. Gemaakt van Alcantara exo en zwart kunstleer. Alles strak en recht 2x doorgestikt in zwart. Een mooie upgrade voor de motor.

Harley-Davidson Sportster zadel

Mooi clean Sportster zadel mogen maken. Het originele zadel wat verlaagd en achteraan ook een beetje aangepast om er een mooiere lijn in te krijgen. Daarna nieuwe bekleding van volnerf leer en met wit afgestikt, deze kan er weer tegenaan.

Harley-Davidson Sportster zadel

Dit is serieus een cool zadel, deze is voor een custom Sportster. Voor deze heb ik nieuwe bekleding gemaakt van glad en geschuurd volnerf leer. Alles zwart gestikt en het hexagon motief heb ik hier zelf gestikt en op maat ontworpen en gemaakt voor dit zadel. De klant kwam met het idee om het beugeltje […]

Moto Guzzi Audace zadel

Solo zadel voor een Moto Guzzi Audace, deze is gedaan in 2mm dik volnerf leer en alles zwart gestikt. in het zitgedeelte een extra paneel. Het is extra werk maar geeft het zadel wel een echte ‘custom’ look.

Harley-Davidson Sportster zadel

Corbin bodem ontvangen voor een Sportster. Deze opnieuw opgebouwd met schuim en daarna nieuwe bekleding gemaakt van volnerf leer en bruine draad. Zijkanten dubbel doorgestikt en een enkele ruit.

Harley-Davidson Sportster zadel en tas

Cool Sportster zadeltje gedaan. Klein beetje werk aan het schuim en nieuwe bekleding gemaakt. Alles van leer en deze heeft wat meer detail met een extra naad. Naden in zwart doorgestikt en de ruit in grijs. Voor de tas heb ik ook een inzetstuk gemaakt passend bij het zadel en een HD logo.

Honda VTX1300 S zadel en handvatten

Het zadel van deze Honda VTX 1300 s aangepakt. Schuim wat aangepast voor een diepere zit met gelijk wat meer rugsteun. Daarna nieuwe leren bekleding en handvatten passend bij de tassen en parelmoer tank en spatborden.

Harley-Davidson Sportster zadel

Sportster zadel aangepakt. Wat schuim uit het midden weg gehaald zodat ie wat lager is en daarna een nieuwe hoes gemaakt. Deze keer van bruin leer en alles dubbel gestikt in lichtbruin.

Harley-Davidson softail zadel

Mexican style Softail voorzien van nieuwe zadelbekleding. Dit was een standaard LePera zadel maar is nu een custom Silver Machine zadel. Vooraan bij de tank wat schuim erbij om een lelijk gat op te vullen. Daarna bekleding op maat uitgevoerd in dik leer en een dikke draad. Alles dubbel gestikt.