Harley-Davidson Road King zadel

Mooi setje voor een H-D Road King, van deze heb ik het schuim aangepast en verstevigd voor meer comfort. Alle bekleding ook gedaan van Alcantara en volnerf leer, doorgestikt met een extra dikke draad.

Harley-Davidson Sportster zadel

Dit was een standaard Harley Sportster zadel maar de klant vond het wel erg simpel. Dus heb ik er iets moois van mogen maken, de vorm heb ik aan de achterkant een beetje afgerond en verder nieuwe bekleding. Alles in volnerf leer, riempje en stiksels op zitvlak in zwart en langs de naden in lichtgrijs. […]

Biltwell Mongoose zadel

Biltwell Harley zadeltje aangepakt. Van deze heb ik het schuim een klein beetje verandert bij de rug. Iets steiler en een beetje naar achter. Daarna een nieuw ontwerp voor de bekleding. Alles in zwart leer en zwart gestikt.

Harley-Davidson Ironhead chopper zadel

Cool zadeltje gedaan voor een Ironhead chopper voor een paar jonge gasten uit België die samen aan het bouwen zijn. Eindelijk de kans om een keer een ‘psychedelisch’ patroon erin te stikken. Zadelpan gemaakt door de bouwers en schuim, ontwerp en bekleding door mij gedaan. Was een leuk projectje

Harley-Davidson Dyna zadel

Beste wensen voor 2024! Dit is een zadel dat nog net voor de feestdagen klaar was. Origineel Harley-Davidson Dyna zadel en aangepast schuim met nu meer ruimte om te zitten en meer steun in de rug. Uitgevoerd in kunstleer en ant-slip zitting en als ‘personal touch’, de gouden X achterop.

Harley-Davidson Dyna zadel

Harley-Davidson Dyna zadel opnieuw gedaan. Bij deze heb ik het zitgedeelte zoveel mogelijk naar achter geplaatst maar wel zo dat het nog comfortabel is en het zadel in verhouding blijft. Daarna nieuwe bekleding gemaakt van volnerf leer in zwart en zwarte stiksels.

Harley-Davidson Touring zadel

This one was a challenge, but I like challenges. Original ‘low’ H-D Touring seat complete overhaul. Lots of foam removed to get that low profile, closed the backrest gap in the seat base. Trimmed the edges to make the seat narrower and a new leather cover. Like I said, a challenge and a lot of […]

Harley-Davidson roadking zadel

Mooi zadel voor een Road King gedaan. Van deze een klein beetje van het originele schuim gehaald om een net een beetje minder lomp te maken. Daarna nieuwe bekleding van zwart volnerf leer en bruin Alcantara. Alles dubbel doorgestikt in bruin en om het af te maken nog een klein HD logootje op de achterkant.

Harley-Davidson Street Bob zadel

Dit zadel heb ik mogen doen voor een HD Street Bob. Schuim is niet aangepast maar de bekleding wel. Gemaakt van Alcantara exo en zwart kunstleer. Alles strak en recht 2x doorgestikt in zwart. Een mooie upgrade voor de motor.

Harley-Davidson Sportster zadel

Mooi clean Sportster zadel mogen maken. Het originele zadel wat verlaagd en achteraan ook een beetje aangepast om er een mooiere lijn in te krijgen. Daarna nieuwe bekleding van volnerf leer en met wit afgestikt, deze kan er weer tegenaan.