Harley-Davidson Street Bob zadel

Dit zadel heb ik mogen doen voor een HD Street Bob. Schuim is niet aangepast maar de bekleding wel. Gemaakt van Alcantara exo en zwart kunstleer. Alles strak en recht 2x doorgestikt in zwart. Een mooie upgrade voor de motor.

Harley-Davidson Sportster zadel

Mooi clean Sportster zadel mogen maken. Het originele zadel wat verlaagd en achteraan ook een beetje aangepast om er een mooiere lijn in te krijgen. Daarna nieuwe bekleding van volnerf leer en met wit afgestikt, deze kan er weer tegenaan.

Harley-Davidson Sportster zadel

Dit is serieus een cool zadel, deze is voor een custom Sportster. Voor deze heb ik nieuwe bekleding gemaakt van glad en geschuurd volnerf leer. Alles zwart gestikt en het hexagon motief heb ik hier zelf gestikt en op maat ontworpen en gemaakt voor dit zadel. De klant kwam met het idee om het beugeltje […]

Harley-Davidson Road King zadel

Dit is nog eens een zadel, wel een ‘love it or hate it’ maar ik vind m vet. Deze heb ik laatst gemaakt voor een custom Road King. Gedaan in geperforeerd leer en carbon-look vinyl, alles dubbel gestikt in een dikke draad.

Harley-Davidson Sportster-S zadel

Gloednieuw zadel voor een gloednieuwe Sportster-S, deze motor is speciaal gebouwd voor de Big Twin Bikeshow. Nieuwe bekleding gemaakt van glad leer en geschuurd leer. Een zeshoek patroon erin gestikt en wat extra afwerking met een oranje bies/rand. Veel werk in dit zadeltje maar zeker een leuk project!

Harley-davidson roadking zadel

Origineel Harley-Davidson Roadking zadel aangepakt. Dit was een groot lomp zadel voordat ik er mee aan de slag ging. Eerst het schuim aangepakt om er een wat meer moderne vorm aan te geven en daarna een nieuw ontwerp gemaakt. Deze heb ik uitgevoerd in kunstleer en Alcantara en het zadel kan er weer tegenaan.

Harley-Davidson Sportster zadel

Corbin bodem ontvangen voor een Sportster. Deze opnieuw opgebouwd met schuim en daarna nieuwe bekleding gemaakt van volnerf leer en bruine draad. Zijkanten dubbel doorgestikt en een enkele ruit.

Harley-Davidson Sportster zadel en tas

Cool Sportster zadeltje gedaan. Klein beetje werk aan het schuim en nieuwe bekleding gemaakt. Alles van leer en deze heeft wat meer detail met een extra naad. Naden in zwart doorgestikt en de ruit in grijs. Voor de tas heb ik ook een inzetstuk gemaakt passend bij het zadel en een HD logo.

Harley-Davidson FX zadel

Dit zadel voor een Harley Davidson FX (’71 / ’84) aangepakt. De boel wat afgeslankt en daarna nieuwe bekleding gemaakt. Deze is van 100% volnerf leer en daarna met zwart doorgestikt.

Harley-Davidson Performance Bagger zadel

Origineel HD Roadglide zadel omgebouwd naar een Performance Bagger zadel. Schuim aangepast naar de juiste vorm en daarna een nieuwe hoes gemaakt met het logo van Performance Europe. Bekleding is gedaan met anti-slip voor extra grip en Alcantara details aan de zijkant.