Honda CB Cafe Racer zadel

Zadeltje gedaan voor een CB cafe racer project. Deze is gedaan in glad en geperforeerd leer. Achter de ringen heb ik het afgewerkt met een geschuurd leer om het nog wat extra’s te geven.

Honda Rebel zadels

Nieuw setje voor de nieuwe Honda Rebel mogen doen, de originele bekleding is niet echt wat, maar zo is het wel wat. Voor de looks van de motor is het gelijk een heel ander gezicht. Alles in leer met wat extra naden voor een mooi geheel.

Honda Magna zadel

Honda Magna werk in uitvoering. Voor deze motor heb ik het hele zadel zelf gemaakt. Bodemplaat van polyester en glasvezel, schuim op maat (2-persoons) en daarna de bekleding van leer, alles in zwart uitgevoerd.

Honda VTX1300 S zadel en handvatten

Het zadel van deze Honda VTX 1300 s aangepakt. Schuim wat aangepast voor een diepere zit met gelijk wat meer rugsteun. Daarna nieuwe leren bekleding en handvatten passend bij de tassen en parelmoer tank en spatborden.

Honda NX650 Dominator zadel

Leuk zadel gedaan voor een NX650. De klant heeft zelf de zadelpan gemaakt voor het aangepaste frame en ik heb het leer en schuim gedaan. Donkerbruin leer met een iets lichter stiksel om die er wat meer uit te laten komen.

Honda Dominater Scrambler zadel

Een zadel gemaakt voor deze coole Honda Scrambler. De zadelpan is gemaakt door de klant en ik heb het schuim en het leer gedaan. Schuim wat op laten lopen tegen de tank, de bekleding gemaakt van leer en suede en de stiksels over de zijkanten door laten lopen. Wel toffe kleurencombi met het groen en […]

Honda CB550 zadel

De basis is door Cool Kid customs gemaakt en die wilde er ook graag een achterlicht inbouwen. Ik heb daar een mooie oplossing voor en samen met het schuim en het leer ziet het er strak uit met zo’n verzonken achterlicht in het zadel.

Honda CB400f zadel

Kijk, dat zijn nog eens leuke motoren om aan mee te mogen werken. Deze Honda CB400f is niet veel origineels van over maar is een heel gave cafe racer geworden. Van deze heb ik het schuim en de bekleding gedaan. Het leer is met de laser gegraveerd om er een stippen patroon in te krijgen […]

Honda CB750 zadel

Mooi zadeltje mogen doen voor een Honda CB750. Er was al het een en ander aan het zadel gedaan maar dat beviel niet helemaal. Ik heb veel van het originele schuim vervangen en er een cafe racer vorm in gemaakt. Daarna nieuwe bekleding gemaakt van leer en de boel opgespannen.