Honda Magna zadel

Honda Magna werk in uitvoering. Voor deze motor heb ik het hele zadel zelf gemaakt. Bodemplaat van polyester en glasvezel, schuim op maat (2-persoons) en daarna de bekleding van leer, alles in zwart uitgevoerd.

Triumph Bonneville T120 zadel

Zadel op maat gemaakt voor een Triumph Bonneville. Deze was een behoorlijke klus. Het maken van de de mal en het plaatje op de achterkant heb ik laten doen. De rest, zadelplaat maken, schuim vormen, patronen maken, stikken en installeren van de bekleding, heb ik allemaal zelf gedaan. Hoop werk dus, maar een leuke klus.

Moto Guzzi Audace zadel

Solo zadel voor een Moto Guzzi Audace, deze is gedaan in 2mm dik volnerf leer en alles zwart gestikt. in het zitgedeelte een extra paneel. Het is extra werk maar geeft het zadel wel een echte ‘custom’ look.

Harley-Davidson Sportster-S zadel

Gloednieuw zadel voor een gloednieuwe Sportster-S, deze motor is speciaal gebouwd voor de Big Twin Bikeshow. Nieuwe bekleding gemaakt van glad leer en geschuurd leer. Een zeshoek patroon erin gestikt en wat extra afwerking met een oranje bies/rand. Veel werk in dit zadeltje maar zeker een leuk project!

Suzuki DL650 V-strom zadel

Weer eens een wat moderner zadel gedaan, ook heel leuk om te doen. Voor een Suzuki DL650 V-strom de zitting 4cm verlaagd en een nieuw ontwerp passend bij de zwart/gele lak. Alles uitgevoerd in kunstleer met een extra grippy zitgedeelte. De gele delen komen er zo mooi uit wat mij betreft.

Moto guzzi audace zadel

Ik krijg niet vaak een Moto Guzzi hier, zo af en toe een Griso maar dit setje voor een Audace was voor het eerst. Voor een luxe uitstraling hebben we gekozen voor glad en geperforeerd leer. Alles zwart gestikt en een mooie tuck n roll.

BMW K100 zadel

BMW K100 zadeltje. Voor een custom K100 de carbon zadelplaat ontvangen en het verder afgewerkt. Schuim gevormd en daarna bekleding gemaakt van zwart leer, donkerbruin Alcantara en doorgestikt met een witte hexagon. Ziet er weer strak uit…

BMW K100 zadel

Compleet zadel gemaakt voor een BMW K100 project. Zadelpan gemaakt van glasvezel en daarna goed schuim met een hoge dichtheid. Bekleding van zwart volnerf leer in zwart en grijs gestikt.

Yamaha XSR900 zadel

XSR900 zadel opnieuw bekleedt. Deze in bruin leer en bruin Alcantara. Platte naden uitgedund met de schalmmachine zodat alles netjes op elkaar aansluit.

BMW K100 Sidewinder zadel

Zadel gemaakt voor een omgebouwde K100. Deze was al klaar totdat de klant de Sidewinder achtervering erbij kocht. Voor deze het hele zadel gemaakt, zadelpan, schuim en leer, alles helemaal op maat en naar wens.