Honda CB Cafe Racer zadel

Zadeltje gedaan voor een CB cafe racer project. Deze is gedaan in glad en geperforeerd leer. Achter de ringen heb ik het afgewerkt met een geschuurd leer om het nog wat extra’s te geven.

Zundapp zadel

leuk projectje gedaan, zadel en toolroll. Van het zadel de bekleding gedaan en de toolroll helemaal gemaakt, dus ook de riemen, riempjes gesneden, gestikt en de boel in elkaar gestikt. Als extraatje een paar logootjes laten laseren en die er ook op gestikt.

BMW R90/6 zadel

Mooi klassiek zadel voor een BMW R90/6 op mogen knappen. Hoes opnieuw gemaakt van volnerf leer met een zwarte bies en wit geborduurd logo en het schuim eronder wat opgeknapt zodat alles er weer strak uitziet.

BMW R1200R zadel

zadel op maat voor een BMW R1200R. Materiaal en belijning volgen de lijn van het spuitwerk. Niet heel erg veel aan zou je zeggen, totdat de klant vraagt of er een grijs lijntje van 3 mm in verwerkt kan worden. Ik heb het een en ander getest en dit is toch wel erg mooi geworden […]

BMW K100 Sidewinder zadel

Schuim en bekleding gedaan voor een omgebouwde BMW K100 met Sidewinder kit. Zadelplaat is door de klant gemaakt en de rest door mij, 5cm schuim en bekleding van leer en Alcantara, alles in bruin gestikt.

Honda Magna zadel

Honda Magna werk in uitvoering. Voor deze motor heb ik het hele zadel zelf gemaakt. Bodemplaat van polyester en glasvezel, schuim op maat (2-persoons) en daarna de bekleding van leer, alles in zwart uitgevoerd.

Triumph Bonneville T120 zadel

Zadel op maat gemaakt voor een Triumph Bonneville. Deze was een behoorlijke klus. Het maken van de de mal en het plaatje op de achterkant heb ik laten doen. De rest, zadelplaat maken, schuim vormen, patronen maken, stikken en installeren van de bekleding, heb ik allemaal zelf gedaan. Hoop werk dus, maar een leuke klus.

Moto Guzzi Audace zadel

Solo zadel voor een Moto Guzzi Audace, deze is gedaan in 2mm dik volnerf leer en alles zwart gestikt. in het zitgedeelte een extra paneel. Het is extra werk maar geeft het zadel wel een echte ‘custom’ look.

Harley-Davidson Sportster-S zadel

Gloednieuw zadel voor een gloednieuwe Sportster-S, deze motor is speciaal gebouwd voor de Big Twin Bikeshow. Nieuwe bekleding gemaakt van glad leer en geschuurd leer. Een zeshoek patroon erin gestikt en wat extra afwerking met een oranje bies/rand. Veel werk in dit zadeltje maar zeker een leuk project!

Suzuki DL650 V-strom zadel

Weer eens een wat moderner zadel gedaan, ook heel leuk om te doen. Voor een Suzuki DL650 V-strom de zitting 4cm verlaagd en een nieuw ontwerp passend bij de zwart/gele lak. Alles uitgevoerd in kunstleer met een extra grippy zitgedeelte. De gele delen komen er zo mooi uit wat mij betreft.