BMW R100 bobber zadel

Nieuw zadel voor deze BMW R100. De zadelplaat is mijn eigen ontwerp en zijn speciaal gemaakt voor deze R100 bobbers. Voor dit project hebben we gekozen voor glad en geschuurd leer met een witte honingraat gestikt.

BMW Airhead Bobber zadel

Weer een mooi strak zadeltje af mogen leveren voor een BMW R100 bobber project. Altijd leuk om deze te maken.

BMW ‘Airhead’ bobber zadel

Nieuw ‘Airhead’ zadel gemaakt voor een BMW R100 bobber project. Bruin leer met ruitmotief en geïntegreerd achter/remlicht . Zien er niet alleen goed uit, ze zitten ook goed..

BMW R90/6 zadel

Mooi klassiek zadel voor een BMW R90/6 op mogen knappen. Hoes opnieuw gemaakt van volnerf leer met een zwarte bies en wit geborduurd logo en het schuim eronder wat opgeknapt zodat alles er weer strak uitziet.

BMW R1200R zadel

zadel op maat voor een BMW R1200R. Materiaal en belijning volgen de lijn van het spuitwerk. Niet heel erg veel aan zou je zeggen, totdat de klant vraagt of er een grijs lijntje van 3 mm in verwerkt kan worden. Ik heb het een en ander getest en dit is toch wel erg mooi geworden […]

BMW K100 Sidewinder zadel

Schuim en bekleding gedaan voor een omgebouwde BMW K100 met Sidewinder kit. Zadelplaat is door de klant gemaakt en de rest door mij, 5cm schuim en bekleding van leer en Alcantara, alles in bruin gestikt.

BMW K100 zadel

BMW K100 zadeltje. Voor een custom K100 de carbon zadelplaat ontvangen en het verder afgewerkt. Schuim gevormd en daarna bekleding gemaakt van zwart leer, donkerbruin Alcantara en doorgestikt met een witte hexagon. Ziet er weer strak uit…

BMW K100 zadel

Dit was een standaard plastic zadeltje met hard schuim en slechte pasvorm totdat ik er aan mocht werken. Schuim vervangen voor een hoogwaardig schuim voor meer comfort en op de motor passend gemaakt bij de tank. Bekleding gedaan van volnerf leer en een grijze hexagon gestikt. De klant wilde het zadel er wat korter uit […]

BMW K100 zadel

Compleet zadel gemaakt voor een BMW K100 project. Zadelpan gemaakt van glasvezel en daarna goed schuim met een hoge dichtheid. Bekleding van zwart volnerf leer in zwart en grijs gestikt.