BMW K100 zadel

BMW K100 zadeltje. Voor een custom K100 de carbon zadelplaat ontvangen en het verder afgewerkt. Schuim gevormd en daarna bekleding gemaakt van zwart leer, donkerbruin Alcantara en doorgestikt met een witte hexagon. Ziet er weer strak uit…

BMW K100 zadel

Dit was een standaard plastic zadeltje met hard schuim en slechte pasvorm totdat ik er aan mocht werken. Schuim vervangen voor een hoogwaardig schuim voor meer comfort en op de motor passend gemaakt bij de tank. Bekleding gedaan van volnerf leer en een grijze hexagon gestikt. De klant wilde het zadel er wat korter uit […]

BMW K100 zadel

Compleet zadel gemaakt voor een BMW K100 project. Zadelpan gemaakt van glasvezel en daarna goed schuim met een hoge dichtheid. Bekleding van zwart volnerf leer in zwart en grijs gestikt.

BMW GS zadel

Nieuwe bekleding voor dit Corbin BMW GS zadel. Materialen afgestemd op de oude bekleding en dit is het eindresultaat. Zit er waar strak omheen en klaar voor nieuwe avonturen.

BMW K100 Sidewinder zadel

Zadel gemaakt voor een omgebouwde K100. Deze was al klaar totdat de klant de Sidewinder achtervering erbij kocht. Voor deze het hele zadel gemaakt, zadelpan, schuim en leer, alles helemaal op maat en naar wens.

BMW R100 custom zadel

Een duozadeltje op maat voor een BMW R100. De zadelplaat is door de klant gemaakt en ik heb het schuim en leer ervoor gemaakt. Hele zadel in een glad en geschuurd volnerf leer mer een dubbel stiksel in zwart.

BMW R nineT zadel

Complete set voor een BMW R nineT. Deze heb ik gedaan in grijs leer en daarbij ook een set tank pads gemaakt.

BMW K100 zadel

Cafe Racer zadel voor een custom BMW K100. De eigenaar vroeg of ik een streeppatroon over het midden kon maken en het leek ons wel cool om het in de kleuren van de motor te doen. Dus na wat testjes is het dit geworden. 2 kleuren Alcantara in banen gestikt. De banen in het midden […]

BMW r nine t zadel

BMW rNineT zadel. Nieuw, aangepast schuim en nieuwe bekleding. Deze heeft een wat grotere ruit en lichte stiksels. Uitgevoerd in leer en Alcantara.